Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 15:31

Ετοιμάζουν βαλίτσες για το Πανελλήνιο | Το ευχαριστώ του ΔΣ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι Παίδες της Α.Ε.Σ. αμέσως μετά το Πάσχα Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι Παίδες της Α.Ε.Σ. αμέσως μετά το Πάσχα

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων στο Final 4 Παίδων της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, που διεξήχθη στις 25-26/3 στην Τήνο φέρνει την αντιπροσωπευτική μας ομάδα αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έως τώρα πρόκληση της Α.Ε.Σ., τη συμμετοχή της στην Β' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 4 έως και 8 Μαΐου.

Η Α.Ε. Σαντορίνης θα αγωνιστεί στον Γ’ Όμιλο με τους αντίστοιχους πρωταθλητές Νήσων(Χίου, Λέσβου και Σάμου), Κρήτης, Δωδεκανήσων και Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. και οι αγώνες θα διεξαχθούν στα βοηθητικά γήπεδα του Ο.Α.Κ.Α. ως εξής:

PROGRAMMA PAIDES PANEL

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του Παιδικού Τμήματος και τον προπονητή τους κ. Κωνσταντίνο Αξιώτη και εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή τους.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας και τις επιχειρήσεις του νησιού μας, που στηρίζουν εμπράκτως την αποστολή του Παιδικού Τμήματος της Α.Ε.Σ. και συγκεκριμένα:

Τον κ. Εμμανουήλ Καραμολέγκο και την ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε., τον. κ. Νικόλαο Νομικό και το NOTOS TRAVEL, την κυρία Άννα Δακουτρού και την DAKOUTROSTRAVEL, τον κ. Νικόλαο Παγώνη και την NST TRAVEL, τον κ. Απόστολο Τσολάκο και την LOLITAS GELATO, τον κ. Νικόλαο Καφούρο και το Εστιατόριο «ΟΙΑ», τον κ. Παναγιώτη Βασιλόπουλο και το Εστιατόριο AMBROSIA, τον κ. Μάρκο Πελεκάνο και την KALLISTO GALLERY, τον κ. Παναγιώτη Βαζαίο και το SUN AND SAND SPORTS.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ζαχαρόπουλο Διονύση και το HONDOS CENTER καθώς και τον κ. Θωμά Παγώνη και την AEGEAN WAVE TOURS, που έγιναν μέλη της οικογένειας της Α.Ε.Σ και σταθερά υποστηρίζουν την πορεία της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας και φίλους της Α.Ε.Σ. που θα βρίσκονται στην Αθήνα τις ημέρες των αγώνων να υποστηρίξουν από κοντά την προσπάθεια των νεαρών μας Πρωταθλητών Κυκλάδων.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Βλαβιανός Βαλάντης

Διαμαντόπουλος Γιάννης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares